ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τις δίδυμες στα Τέμπη: Είχαν αυτοκίνητο αλλά προτίμησαν το τρένο γιατί…

Οι σοροί των τριών νέων κοριτσιών από την Καλαμπάκα, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη – των διδύμων και της ξαδέρφης τους , ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA.

Οι γονείς είχαν σπεύσει στη Λάρισα για να βρουν τα κορίτσια τους στο άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ένας από τους δύο τραγικούς πατέρες ακούστηκε να λέει έξω από το νοσοκομείο γιατί έστειλε τα κορίτσια του να σπουδάσουν. «Γιατί τα άφησα να έρθουν μόνα τους εδώ;» έλεγε χαρακτηριστικά. Η γιαγιά τους, συγκλονισμένη, μίλησε στον Νίκο Μισίρη από τον Alpha. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τις εγγονές της. «Χάσαμε τρεις αγγέλους» είπε με δάκρυα στα μάτια

Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει βρει την οικογένειά τους. Ήταν τρία πολύ αγαπητά κορίτσια στην τοπική κοινωνία. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πολύ κοινωνικές. Ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευαν μόνες τους. Η πρώτη φορά που πήραν το τρένο. «Μπαμπά, δεν πειράζει, θα πάμε μία φορά με το τρένο». Πάντα πήγαινε τις κόρες του με το αυτοκίνητο.

Ήταν πολύ χαρούμενες που θα έκαναν μόνες τους τη διαδρομή. Μια διαδρομή που αποδείχτηκε μοιραία. Πρόσφατα τους είχαν αγοράσει νέο αυτοκίνητο. Επειδή ήταν νέες οδηγοί και δεν είχαν την εμπειρία για να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προτίμησαν το τρένο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των διδύμων κοριτσιών

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη για λογαριασμό των δύο οικογενειών από την Καλαμπάκα που έχασαν τρία παιδιά στην τραγωδία: τα δίδυμα κορίτσια και την πρώτη εξαδέλφη τους.

Όπως αναφέρει το γραφείο του γνωστού ποινοικολόγου, η μήνυση θα στραφεί όχι μόνο εναντίον του σταθμάρχη αλλά και κατά διοικητικών στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, καθώς και τυχόν πολιτικών που φέρουν ευθύνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης.

»Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.

»Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.

»Το δικηγορικό μας γραφείο έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση και πολλών άλλων συγγενών άλλων θυμάτων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις θυμάτων από την Κρήτη, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχουμε λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις».

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button