ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων…»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το μεσημέρι της Τετάρτης 24/1 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον τραγουδιστή να αποχαιρετάει με λόγια καρδιάς ένα σύμβολο μαχήτριας και αξιοπρέπειας.

Ο λόγος για την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσίκαλη, που έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από χρόνια και θαρραλέα μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής συγκλονίζεται με τις ειδήσεις θανάτου, που αφορούν σε τόσο νέα άτομα αλλά και ειδικότερα με την απώλεια της νεαρής κοπέλας από την Κρήτη, που είχε τύχει να γνωριστούν.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάλη Χατζιγιάννη

«[24.01.24~ «ΑΝΤΙΟ ΡΑΦΑΕΛΛΑ»]
___________
Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος.
Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την «γνωρίσω» μέσο των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το «Ότι θες».
Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας.

Αντίο Ραφαέλα,

μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή», έγραψε ο Μιχάλης Χατζιγιάννης.

Ράκος η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις» – Το σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αποχαιρετάει την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη μαχήτρια που «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλια της, μετά από μήνες νοσηλείας σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου στήριζε την 21 χρονη Ραφαέλα και είχε ζητήσει από τον κόσμο να βοηθήσει και εκείνος και να κάνει προσευχές για να πάνε όλα καλά. Μάλιστα χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίο, η επιχειρηματίας ανέβασε στόρι στο Instagram γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για τη Ραφαέλα.

«Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη σας παρακαλώ; Να νικήσει!».

Σήμερα η Ραφαέλα ταξίδεψε για τους ουρανούς και η Δήμητρα Κατσαφάδου την αποχαιρέτησε με ένα βίντεο που είχαν βγάλει μαζί στο παρελθόν και έγραψε:

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις»

&nbsp

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button