ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρισευτuχισμένη η Εύα Καϊλή, χαμоγελάει ξανά – Mαθεύτnκαν σήμερα τα εuχάριστα

Στην Αθήνα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Εύα Καϊλή – Θα υποδεχτεί το 2024 με την οικογένειά της

Έχει εξουσιοδότηση από τον ανακριτή να ταξιδέψει σε όλη τη ζώνη Σένγκεν! Οικογενειακά θα κάνει αλλαγή του χρόνου η Εύα Καϊλή, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sudinfo την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υποδεχτεί το 2024.

Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειά της στην πρωτεύουσα και θα έχει παρέα το παιδί της και γενικότερα αγαπημένα της πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωβουλευτής έχει εξουσιοδότηση από τον ανακριτή να ταξιδέψει σε όλη τη ζώνη Σένγκεν. Όσον αφορά τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, τις γιορτές θα τις περάσει μόνος του, με τη στενή του οικογένεια επίσης, τους γονείς και τον αδερφό του.

Η υπόθεση Qatargate, που πήρε το όνομά της από την εμπλοκή του Κατάρ, του Μαρόκου και της Μαυριτανίας, παραμένει ακόμη ανοιχτή.

Η έρευνα απέχει πολύ από το να τελειώσει και οι κατηγορούμενοι πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό το δαμόκλειο σπαθί να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, σημειώνει το «Sudinfo».

Όλοι θεωρούνται αθώοι, αλλά με τον κίνδυνο κάποια μέρα να παραπεμφθούν σε ποινικό δικαστήριο και να καταδικαστούν, ή με την πιθανότητα (ο χρόνος θα δείξει), να αθωωθούν και να αθωωθούν.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button