ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ράγισαν και οι πέτρες – Σπαρακτικές σκηνές στην Μυτιλήνη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ράγισαν και οι πέτρες – Σπαρακτικές σκηνές στην Μυτιλήνη

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Πάνο Ζάρλα που έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του (31 Μαΐου), όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα της λεωφόρου Συγγρού.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Πάνο Ζάρλα που έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του

ανήμερα των γενεθλίων του (31 Μαΐου), όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα της λεωφόρου Συγγρού.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου.

Στο νησί έχει πάει και η πρώην σύντροφός του Στέλλα Μιζεράκη, όπως και η συμπαίκτριά του από το Power of Love Αθηνά Χρυσαντίδου.

Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον χαμό του παιδιού της:

«Εγώ μένω στη Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του.

Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος.

Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε.

Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο!

Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button