ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ «Έφυγε» ξαφνικά γνωστή Γιατρός

Κάρυστος: «Έφυγε» ξαφνικά η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου

Η Ευδοξία Ξυπόλητου πέθανε σε ηλικία 57 ετών

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Κάρυστος Ευβοίας μετά τον ξαφνικό θάνατο της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Η Ευδοξία Ξυπόλητου όπως ήταν το όνομά της άφησε την τελευταία της πνοή χθες σε ηλικία 57 ετών. Η ίδια ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή και δούλευε πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο Καρύστου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, Αναστάσιος Μίχας ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα EviaZoom.gr:

«Η Ευδοξία είχε ταυτίσει την παρουσία της με το ίδιο το νοσοκομείο. Καταρτισμένη, ηθική, δίκαιη, υπερασπίστρια της νοσηλευτικής δεοντολογίας προσέφερε νυχθημερόν τις υπηρεσίες της με ανθρωπιά και καλοσύνη, προς όφελος του ασθενούς και του νοσοκομείου μας.

Υπήρξε καθοριστική η παρουσία της και η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στήριζε εμπράκτως κάθε πρωτοβουλία προς όφελος της δημόσιας υγείας. Αποτέλεσε υπόδειγμα έντιμου και ανεπίληπτου ατόμου προστατεύοντας την αξιοπρέπεια του νοσηλευτικού επαγγέλματος και πολύτιμος συνεργάτης».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button