ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ (VIDEO)

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Σέρκο Χαρατουνιάν μίλησε σήμερα στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη σχολή και στα περιστατικά βίας εις βάρος του.

«Στο πόρισμα δεν υπάρχουν τόσο τραγικά περιστατικά όσα αυτά που περιγράφονται, ωστόσο είναι σίγουρο ότι υπήρξε ενδοσχολική βία», αναφέρει ο κ. Χαρατουνιάν σχετικά με το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

«Στόχος του πορίσματος και της διοικητικής εξέτασης ήταν να απαντηθεί αν υπήρξε ενδοχολική βία, που υπήρξε. Επίσης στόχος του πορίσματος ήταν να απαντηθεί αν υπάρχουν ευθύνες στελεχών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, αν γνώριζαν το περιστατικό» ανέφερε ο κ. Χαρατουνιάν και συμπληρώνει «υπήρχε γνώση του γεγονότος, τα στελέχη κάνανε κάποιες ενέργειες αλλά προφανώς δεν ήταν επαρκείς».

«Στο πόρισμα αναφέρεται μια ομάδα φοιτητών και περιγράφονται δυο άτομα, ωστόσο δεν έχει γίνει ενδελεχής εξέταση, η οποία αναμένεται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Καθηγητών», κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όσο για την εξαφάνιση του Βαγγέλη, ο κ. Χαρατουνιάν είπε πως ενημέρωσε σχετικά τους οικείους του, «μίλησα με τον θείο του Βαγγέλη, συνεργάτες μου μίλησαν με την μητέρα του, και οι δυο γνώριζαν το πρόβλημα, ίσως να μη τους είχε πει ο φοιτητής όλα τα γεγονότα» .

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Χαρατουνιάν.

 

 

Πηγή: epirusgate.blogspot 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button