ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δωμάτιo του Βαγγέλη το δραματικό βίντεο! Τον έπιαναν από τα χέρια και τα πόδια και τον…

 

Καρέ-καρέ αναλύουν οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ το βίντεο που τους παρέδωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ελπίζοντας πως θα εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του “γρίφου” του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο υλικό, τραβήχτηκε μέσα στο δωμάτιο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, στα Γιάννενα, και δείχνει τον ίδιο παρέα με τέσσερα ακόμη άτομα, συμφοιτητές του στη Σχολή.
Το βίντεο φέρεται να τράβηξε, πέρυσι, πέμπτο άτομο, με κινητό τηλέφωνο.
Πηγές αναφέρουν ότι στο επίμαχο υλικό οι νεαροί φαίνονται να κάνουν “χονδροειδή” αστεία με τον Βαγγέλη, ο οποίος φέρεται να συμμετέχει στην “πλάκα”. Σε κάποιο σημείο, οι τέσσερις νεαροί πιάνουν τον 20χρονο από τα χέρια και τα πόδια και τον ρίχνουν στο κρεβάτι και να τον ξεγυμνώνουν ανεπαίσθητα… εν είδει πλάκας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τέλος του βίντεο, φαίνονται και οι πέντε να χαμογελούν στην κάμερα.
Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να τους πάρουν καταθέσεις, ενώ αναζητείται και ο πέμπτος, που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού αναμένεται να αποσταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, που διερευνά την υπόθεση.

Τσούκαλης: Δεν νομίζω πως έπαιξε ρόλο ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Βαγγέλη

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσαν πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για την κατάθεση δύο φίλων και συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ότι ο σπουδαστής είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά λόγω ενός ανομολόγητου και ανεκπλήρωτου έρωτα για ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, πάντως, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, πρόσφατα έμαθε και ο ίδιος για τον έρωτα του Βαγγέλη, ωστόσο δεν θεωρεί πως αυτή η συναισθηματική απόρριψη έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο του 20χρονου.

Το μόνο που επιβεβαίωσε είναι ότι προμηθεύτηκε το εν λόγω υλικό από υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής, που βοήθησε και βοηθάει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να υποβάλει μήνυση σε βάρος του διαχειριστή και των “συνεργατών” του, που μέσω blog εξύβριζαν χυδαία τον 20χρονο σπουδαστή, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

πηγη newsit

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button