ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ για την Όλγα Πολίτου – Έμαθε στην παράσταση την τραγική είδηση για τον άντρα της!

Δύσκολες ώρες διανύει η Όλγα Πολίτου αφού έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο σύντροφος ζωής της!

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παιδική φίλη της ηθοποιού και δημοσιογράφος, η Δήμητρα Γκουντούνα η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της Όλγας Πολίτου και το μήνυμά της για την τραγική κατάληξη του ανθρώπου που στάθηκε στο πλευρό της για παραπάνω από σαράντα χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι.

Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε».

Η Όλγα Πολίτου, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε πολύ σημαντικές και ξεχωριστές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, είχε καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν ευτυχισμένη αλλά δεν ήθελε να εκθέτει τους ανθρώπους της ζωής της στη δημοσιότητα. Προτιμούσε να απασχολεί τα Μέσα με τις δουλειές της.

Όσοι γνώριζαν όμως για τη ζωή της στο πλευρό του Γιώργου Γρηγοριάδη, ήξεραν επίσης πως ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που στήριζε ο ένας τον άλλον σε κάθε στιγμή της καριέρας του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button