ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη που πέθανε μαρτυρικά από τα χέρια του συζύγου της σε μια ακόμα γυναικοκτονία

Γιάννενα: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την νέα γυναικοκτονία

Από το ένα φρικτό έγκλημα στο άλλο οδεύει η χώρα, με την νέα γυναικοκτονία στα Γιάννενα να έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινότητα, όσο και ολόκληρη την χώρα. Μια ακόμη γυναίκα νεκρή, από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου…

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στα Γιάννενα, όπου ένας 69χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη γυναίκα του.

Οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί τον τελευταίο καιρό.

Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη που πέθανε μαρτυρικά από τα χέρια του συζύγου της σε μια ακόμα γυναικοκτονία

Ο 69χρονος δολοφόνος μετά την δολοφονία της συντρόφου του κάλεσε γειτόνισα να πάρει το ΕΚΑΒ

Το απόγευμα της Κυριακής ο 69χρονος με την 79χρονη τσακώθηκαν για μια ακόμη φορά με τον δράστη να ορμά στην σύντροφο του και με τις γροθιές του την χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η 79χρονη θα αφήσει την τελευταία της πνοή μαρτυρικά, με τον δολοφόνο της να επικοινωνεί με μια γειτόνισσα του ζευγαριού λέγοντας πως η 69χρονη έπεσε και χτύπησε…

«Πάρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Πρέπει να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο στο σπίτι. Η σύζυγος μου έπεσε και χτύπησε. Πάρε τώρα τηλέφωνο», της είπε ο δράστης, σύμφωνα με το MEGA.

Όταν έφτασαν στο σημείο όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία.

«Λάβαμε μια κλήση να μεταβούμε σε μια οικία για μια γυναίκα που είχε κάποιο πρόβλημα… φτάνοντας εκεί το ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό του ΕΚΑΒ, είδαν ότι μια γυναίκα δεν ήταν εν ζωή. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής οι οποίοι μεταβήκαν στο σημείο και από εκεί και μετά ανέλαβαν αυτοί την υπόθεση. Εκεί έκρινε το πλήρωμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία», δήλωσε ο Θανάσης Παπαθωμάς, πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Ποια ήταν η 79χρονη Αμερικανίδα που έχασε την ζωή της

Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη που πέθανε μαρτυρικά από τα χέρια του συζύγου της σε μια ακόμα γυναικοκτονία

Πολλά είναι και τα όσα ακούγονται στον μικρό δρόμο της οδού Σβώλου για το ζευγάρι, το οποίο εδώ και δυο χρόνια είχε επιστρέψει στα Ιωάννινα, καθώς για πολλά χρόνια ζούσαν στην Αμερική.

Ο 69χρονος από τα Γιάννενα ομολόγησε τις πράξεις του

Όταν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων προσήγαγαν τον 69χρονο στην αστυνομικοί διεύθυνση εκείνος ομολόγησε τις πράξεις του.

«Καυγαδίσαμε όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω», φέρεται να δήλωσε ο 69χρονος.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button