ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Τσούτση –Συγγενείς και φίλοι ηθοποιοί στο τελευταίο αντίο

Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Τσούτση –Συγγενείς και φίλοι ηθοποιοί στο τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία του ηθοποιού Δημήτρης Τσούτση, που έγινε αγαπητός από τον ρόλο του Νικηφόρου Κασιμάτη, στην σειρά «Δύο Ξένοι».

Ο Δημήτρης Τσούτσης πέθανε την περασμένη Δευτέρα, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μόνο λίγες, επιλεκτικές εμφανίσεις.

Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου «αποχαιρέτισαν» τον Δημήτρη Τσούτση

Η κηδεία του Δημήτρη Τσούτση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κοιμητήριο του Βύρωνα, όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, ο επίσης ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας.

Το παρών στην κηδεία του έδωσαν γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, που θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον Δημήτρης Τσούτση.

Μεταξύ αυτών, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Σπύρος Πούλης και πολλοί ακόμη..iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button