ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε ηλικία 69 ετών ο Βασίλης Μαλλιάρας – Γιος του ιστορικού κλαρινίστα

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο Βασίλης Μαλλιάρας γιος του ιστορικού Β, στιχουργού και μουσικοσυνθέτη του δημοτικού τραγουδιού Βάιου Μαλλιάρα.

Ο Βασίλης ήταν το στερνοπαίδι το έβδομο από τα επτά παιδιά, με καταγωγή από τον Πυργετό Ολύμπου της Λάρισας.

Είχε συγκεντρώσει και ψηφιοποιήσει τα εκατοντάδες τραγούδια των δίσκων του πατέρα του. Ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νεκρός στο νοσοκομείο του Ρίου ο 16χρονος Κωνσταντίνος Σιάμος από το Μεσολόγγι!

Μια δυσάρεστη είδηση για το Μεσολόγγι έγινε γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου. Ένα νέο παλληκαράκι, ο Κωνσταντίνος Σιάμος, 16 ετών, έφυγε από την ζωή σήμερα Σάββατο νωρίς το μεσημέρι.

Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε πριν μια περίπου εβδομάδα στο νοσοκομείο του Ρίου με παθολογικά συμπτώματα και σήμερα κατέληξε αφού έδωσε σοβαρή μάχη για τη ζωή του.

Η οικογένεια του παιδιού, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής της παρά τον αναπάντεχο και υπέρτατο πόνο, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!!! Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Με πληροφορίες από το duducanews

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button