ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν το τραγούδησε μετά από εκείνη τη «καταpαμέvη» μέρα: Το μοναδικό τραγούδι που δεν είπε ποτέ o Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς, που “έφυγε” χθες, Κυριακή, σε ηλικία 70 ετών, είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές του, οι οποίοι τον ακολουθούσαν παντού και εκείνος δεν τους χαλούσε χατίρι, εκτός από ένα, να πει το τραγούδι “Δημήτρη χάνομαι”.

Η μόνη φορά που ο τραγουδιστής ερμήνευσε αυτό το τραγούδι, ήταν μόνο τη μέρα που το ηχογράφησε και ποτέ άλλοτε.

Η απώλεια που δεν ξεπέρασε ποτέ ο Βασίλης Καρράς

Όπως είχε υπογραμμίσει ο τραγουδιστής, στην εκπομπή “Τα Kαρντάσιανς”, πριν εννέα χρόνια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δε το ακούω καν. Απλώς, το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε αυτό το τραγούδι. Θα με πονέσει αν το ακούσω. Δε το λέω στα live μου, γιατί δε μπορώ να το πω… Πάρα πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη την ξέρει την ιστορία. Δε θέλω να αναφερθώ».

Σε μία ραδιοφωνική συνέντευξή του, ωστόσο, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι αυτό, που του ραγίζει την καρδιά, από την πρώτη κιόλας νότα.

Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά για τον φίλο που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα.

Το εν λόγω τραγούδι το έγραψε για ένα πολύ καλό του φίλο, τον Δημήτρη Καραηλία, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα τραγούδι σε ένα του άλμπουμ.

Με τον τρόπο αυτό ένιωθε πως θα τον έχει για πάντα κοντά του, δίπλα του, να τον συνοδεύει, αλλά δεν αντέχει να το τραγουδάει μπροστά σε κοινό, γιατί δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του φίλου του.

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button