ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: 17χρονος μαθητής απανθρακώθηκε σε τροχαίο

Στο όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερις νεαροι – Εικάζεται ότι από τη σύγκρουση εξερράγη το ντεπόζιτο και η φωτιά πέρασε στην καμπίνα – Ο νεαρός δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο Ένα αιματηρό τροχαίο που έγινε στην περιοχή της Λάσσης Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, σήμερα το μεσημέρι, είχε ως τραγικό αποτέλεσμα την απώλεια ενός 17χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το inkefalonia.gr, ο νεαρός ο οποίος ήταν 17 ετών, δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις συνομήλικοί του, το οποίο για άγνωστο λόγο και ενώ κινούνταν στην περιοχή της Λάσσης με κατεύθυνση τον Πλατύ Γιαλό εξετράπη της πορείας του και πήρε φωτιά.

troxaio-65

Από την φωτιά απανθρακώθηκε ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, ενώ και η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα, καθώς εικάζεται ότι από την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών.

Όπως προκύπτει, όλοι οι επιβαίνοντες είναι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου, Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, όταν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κολωνάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

troxaio-kefalonia-5

Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του τραγικού αυτού γεγονότος. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους με τον έναν να έχει υποστεί μόνο ελαφρύ τραυματισμό.

πηγη protothema.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ > >

Πήλιο: Φριχτό δυστύχημα με 60χρονη που μπλέχτηκε στα σχοινιά στην καταρρίχηση

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό στο Μέγα Ρέμα  – Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό Η Καίτη Καραχάλιου είναι η 60χρονη μουσικοπαιδαγωγός από τον Βόλο, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα κι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Τα σχοινιά της καταρρίχησης μπλέχτηκαν στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

60xroni_volos

 

60xroni_volos2

Όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός στο επάγγελμα και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα. Η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοι αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της και την αποχαιρετούν με διάφορα μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook.

Αγαπημένη μου Καίτη, ήσουν για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα , εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές. Η μικρή μου Ίριδα , μου είπε «μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη». Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button