ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στη Λαμία: “Έφυγε” ντυμένος Άγιος Βασίλης λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Την τελευταία του πνοή πριν αλλάξει ο χρόνος άφησε ο Νίκος Σπανός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λαμία. Ο Νίκος Σπανός, 48 ετών, ήταν το γελαστό παιδί του δήμου Λαμιέων, έχοντας συνδέσει το όνομα του με τις εκδηλώσεις της Λαμίας και ολόκληρης της Φθιώτιδας.

Είχε αναλάβει τη παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της πόλης, ενώ κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες, πρωταγωνιστούσε ως “Άγιος Βασίλης”.

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωή του προσέφερε χαρά και χαμόγελα. Υπέστη ανακοπή ντυμένος Αη Βασίλης, έχοντας μοιράσει δώρα σε μικρά παιδιά, σε ένα συγγενικό του σπίτι.

Ο Νίκος Σπανός, πατέρας δύο παιδιών, ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας.

Η κηδεία του Νίκου Σπανού θα γίνει στις 4:00 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Η Έλλα δεν άντεξε – Νεκρή η 13χρονη που πάλευε ούσα σε τεχνητό κώμα

Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Είμαστε καταρρακωμένοι. Ένα κορίτσι με χιούμορ. Άγγιξε τις καρδιές όλων που τη γνώρισαν. Η ζωή της δεν θα έπρεπε να τελειώσει τόσο τραγικά όπως έγινε και ήταν μόνο στην αρχή.

Την αγαπούσαν όλοι όσοι την ήξεραν και τη γνώρισαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Όποτε βλέπαμε την Έλλα κρατούσε συνεχώς το κινητό της βγάζοντας selfie ή βίντεο».

To τελευταίο αντίο στην 13χρονη Έλλα Κωνσταντίνου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, θα πουν συγγενείς και φίλοι της, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την «Parikiaki», η κηδεία της Έλλα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια άλογα θα μεταφέρουν τη σορό στο νεκροταφείο Trent Park.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, « Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου το 2020 το απόγευμα, όταν η Έλλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει.

Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά για περίπου δέκα λεπτά και δεν ανάπνεε για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί την έθεσαν σε τεχνητό κόμμα. Μετά από αρκετές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η Έλλα μας υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button