ΔΙΑΦΟΡΑ

Χιλιάδες κόσμου στον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Χιλιάδες κόσμου στον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Ουρές σχηματίζουν οι πιστοί καταφτάνουν από χθες στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης προκειμένου να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου Παϊσίου.

Σήμερα, 12 Ιουλίου, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Γέροντα, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε τον Ιανουαρίου του 2015 με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

paisios-tafos-1

Στο Ησυχαστήριο, στο οποίο ο Γέροντας εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994, τελέστηκε αγρυπνία. Χθες το απόγευμα προσήλθε και προσκύνησε στον τάφο ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος.

paisios-tafos-3Για άλλη μια χρονιά, οι πιστοί μεταφέρονται στο Ησυχαστήριο με μικρά πουλμανάκια, παρκάροντας τα αυτοκίνητά τους έξω από το χώρο.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ
paisios-tafos-4_2

Πηγή: Life-Events

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button