ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Michael Nader

Πέθανε ο ηθοποιός Michael Nader, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο γοητευτικός σύζυγος της Alexis Carrington, Dex Dexter, στη θρυλική σειρά “Δυναστεία“, ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στη σαπουνόπερα “Όλα τα παιδιά μου” όπου υποδυόταν τον Dimitri Marick.

Την είδηση του αναπάντεχου θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του Jodi Lister, η οποία ανακοίνωσε πως ο άνδρας της διαγνώστηκε με καρκίνο στις 10 Αυγούστου και πέθανε στις 23.

Ο ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια.

H Jodi, σε ανάρτησή της στο facebook, περιγράφει την αγωνία της να βλέπει τον πολυαγαπημένο της σύζυγο να “φεύγει” χτυπημένος από την ασθένεια.

“Ο θάνατος και η διάγνωση ήταν τόσο αναπάντεχα και αιφνιδιαστικά και ποτέ δεν έχω βιώσει τόση αγωνία όση να βλέπω την αδελφή ψυχή μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου”, γράφει μεταξύ άλλων η σοκαρισμένη σύζυγός του.

Ο Michael Nader συνέδεσε την καλλιτεχνική του πορεία με τις τηλεοπτικές επιτυχίες των 80s «Δυναστεία» και «All My Children». Πέθανε τη Δευτέρα (23.08.2021) στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια από καρκίνο τελικού σταδίου, μόλις 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του Jodi Lister, η οποία εξέδωσε γραπτή δήλωση που αναφέρει ότι: «Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου, Michael. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πολλά σκυλιά που υιοθετήσαμε.

»Πρόσφατα, ο Michael ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επανασυνδέθηκε με τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα κατά του Covid. Ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείψει».

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button