ΥΓΕΙΑ

Στέφανος Κορκολής: Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω

Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα, αποκάλυψε

Ο Στέφανος Κορκολής προχώρησε σε μερικές προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τη μάχη του με τον καρκίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη ως καλεσμένοι στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης ομολόγησε ότι ακόμα αντιμετωπίζει τον καρκίνο, μια περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και γω ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 53:55

Στη συνέχεια, περιέγραψε την εμπειρία τον τρόπο που του έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο: «Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Επίσης, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του λόγω αυτού: «Οτιδήποτε ήταν τοξικό γύρω μου, οτιδήποτε, το πέταξα. Το τσιγάρο, ας πούμε, που ήταν και η αιτία της αρρώστιας μου. 100%. Άνθρωποι, καταστάσεις, δουλειά. Δηλαδή οτιδήποτε ένιωθα ότι μου δημιουργεί άγχος, στρες και όλα αυτά… γεια σας! Για πάντα».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο μουσικός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε: «Πήρα την απόφαση μόνος μου και είπα δεν το θέλω πια αυτό. Βρήκα τον εαυτό μου στην ορχηστρική μουσική. Δεν με ενδιέφερε το οικονομικό κομμάτι. Δεν ήμουν ποτέ κάτω από το θέμα χρήματα».

Και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει άγριες στιγμές στο Παρίσι που έχω ξεμείνει από λεφτά, που έπρεπε να μαζεύω για το νοίκι μου. Στο Παρίσι έχω μείνει νηστικός. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν είχα περάσει και τραγικά να πω. Είναι ντροπή να λέω ότι έχω περάσει δυσκολίες. Βλέπω πάντα το χειρότερο και λέω “Δόξα το Θεό καλά είμαι”».

Το διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button