ΔΙΑΦΟΡΑ

Αιχμηρή η Έλενα Ακρίτα: Είπε «αντίο» στον Βασίλη Καρρά με τις πιο σωστές λέξεις και όλοι την χειροκροτούν

Μια αιχμηρή ανάρτηση έκανε η Έλενα Ακρίτα, λέγοντας το δικό της «αντίο» στον Βασίλη Καρρά και ζητώντας να βγάλουν τον…σκασμούλη όσοι δεν σέβονται.

Αιχμηρή η Έλενα Ακρίτα:

Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά έχει σκορπίσει θλίψη σε πάρα πολύ κόσμο, με μεγάλο μέρος του κόσμου να σπεύδει να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη, ο οποίος άφησε το αποτύπωμα του στο λαϊκό τραγούδι όσο ελάχιστοι. Με την ευκαιρία, αυτές ήταν οι 3 τελευταίες του επιθυμίες.

Η Έλενα Ακρίτα απ’ την πλευρά της θέλησε να του πει αντίο και ταυτόχρονα να απευθυνθεί ίσως σε ορισμένους οι οποίοι ίσως σχολίαζαν αρνητικά το είδος μουσικής που αντιπροσώπευε ο Βασίλης Καρράς, λέγοντας τους να βγάλουν τον σκασμούλη.

Πιο αναλυτικά η Έλενα Ακρίτα έγραψε«Την αγαπάμε την καψούρα. Και τη σεβόμαστε. Κι αν δεν σάς αρέσει ο Βασίλης Καρράς βγάλτε το σκασμούλη. Ειδικά σήμερα».

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button