ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η Γυναίκα, ήξερε ότι ο Γάμος τους Δεν θα Κρατήσει Πολύ. Δεν Περίμενε όμως να…

Στο ταξίδι τους στη Βόρεια Καρολίνα τον Μάιο του 2013, ο Jordan Lewis και η κοπέλα του, Cady είχαν πολύ ευχάριστα νέα. Πολυάριθμα τεστ επιβεβαίωναν πως ο καρκίνος που είχε ο Jordan στη μύτη είχε επιτέλους εξαφανιστεί. 

Αλλά στην τελική εξέταση δέχτηκαν ένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Πολλοί μικροί όγκοι είχαν εμφανιστεί στα πνευμόνια του. Καθώς το είπε αυτό ο ογκολόγος, η κοπέλα του Cady γύρισε και του ψιθύρισε στα αυτιά: «Θα σε παντρευτώ. Και θα περπατήσω μαζί σου αυτό το δύσκολο μονοπάτι σαν γυναίκα σου.»

«Το ήξερα μέσα μου πώς έπρεπε να να είμαι μαζί του.»

Στο 1ο έτος φοίτησής του στο Oral Roberts University στη Tulsa της Oklahoma, ο Jordan είχε φτιάξει πολύ καλή φήμη στο πανεπιστήμιο.

Η Cady τον ήξερε αν και ποτέ δεν είχαν συστηθεί. Τελικά σε μία πολύ ρομαντική στιγμή, ο Jordan της ζήτησε να πάνε μαζί στο χορό της σχολής τους, όπως και έγινε. Άρχιζαν να χτίζουν μια πολύ όμορφη φιλία

Αλλά τελικά η Cady τον ερωτεύτηκε.

«Τον έβλεπα όλη τη χρονιά και είχα μείνει έκπληκτη με το πόσο ευγενικός ήταν. Στα μάτια μου ήταν ξεκάθαρο πως ήταν το δυνατότερο και το πιο ευγενικό άτομο στην ομάδα του.»

Και οι δύο όμως γνώριζαν ότι θα χωριζόντουσαν σύντομα λόγω υποχρεώσεων και δεν ήθελαν να προχωρήσουν ακόμα τη σχέση τους σε κάτι πιο σοβαρό.

8894

 

 

Ο Jordan έφυγε για τη Τανζανία και η Cady για το Buffalo για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα έκανε τουλάχιστον ένα μήνα να τον δει και δεν μπορούσε να σταματήσει να τον σκέφτεται.

Μιλούσαν πολύ τακτικά στο τηλέφωνο και ανυπομονούσαν να δουν ο ένας τον άλλον.

Μία μέρα όμως όλα άλλαξαν. Μαθαίνει η Cady πως ο Jordan έχει πολύ βαριά αιμορραγία στη μύτη. Μετά από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς μαθαίνει πως έχει έναν μεγάλο όγκο στο κεφάλι του που πιέζει το οπτικό νεύρο. Ήταν μία πολύ σπάνια και δύσκολη περίπτωση.

«Εκείνη τη στιγμή το ήξερα ότι θα έμενα στο πλάι του για όσο χρειαστεί.»

Αποφάσισε να αφήσει το σπίτι του στη Tulsa και να πουλήσει τα πράγματά του για να γυρίσει στην οικογένειά του για να πολεμήσει με τον καρκίνο

Δεν ήξερε πώς να προχωρήσει. Είτε φίλοι, είτε ζευγάρι, τον αγαπούσε και ήταν έτοιμη να τον ακολουθήσει οπουδήποτε.»

Τελικά μετά από καιρό βρέθηκαν ξανά μαζί. Ένα χρόνο μετά από το χορό της σχολής τους, στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Jordan συνόδεψε ξανά τη Cady στο χορό.

Αργότερα την ίδια νύχτα της ζήτησε να γίνει η κοπέλα του.

8895

 

 

Για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, η Cady και ο Jordan ζήσανε χαρούμενοι χωρίς καρκίνο.

Όταν όμως επέστρεψε ο καρκίνος, η Cady και ο Jordan ήταν προετοιμασμένοι. Όχι επειδή το περίμεναν, αλλά επειδή είναι και οι δύο μαχητές.

Κάποια στιγμή, οι γιατροί του είπαν πως σε μία εβδομάδα θα έχει τυφλωθεί. Εκείνο το απόγευμα, έβαλαν μία τεράστια τηλεόραση στο δωμάτιό τους και ήταν αποφασισμένοι να κάνουν αυτήν τους την ανάμνηση να κρατήσει.

 

8896

 

 

«Κανείς δεν ξέρει πόσο δυνατός είναι ο άντρας μου. Οι περισσότεροι βλέπουν μόνο ότι είναι στο καροτσάκι.»

Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον βαθύτατα και με ανιδιοτέλεια.

Παρά τη κατάστασή του, ο Jordan προσπαθούσε να φροντίσει τη Cady.

Τελικά απεβίωσε στην ηλικία των 23, στις 20 Μαρτίου του 2014. Από τους 9 μήνες που ήταν παντρεμένοι, τους 3 τους πέρασαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Κάθε στιγμή μας ήταν όμως τόσο έντονη και γεμάτη αγάπη που νιώθω λες και ήμασταν 75 χρόνια μαζί.»

Στα 25 της, η Cady θεωρεί τον εαυτό της “παλιά ψυχή”, έχοντας ζήσει εμπειρίες που οι περισσότεροι δεν βιώνουν μέχρι τα 70 ή 80 τους.

8897

 

«Ένιωσα ότι έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή  μου. Έπρεπε να μάθω να ονειρεύομαι ξανά .»

Ενάμισι χρόνο αργότερα, αρχίζει ξανά να κοιτά προς το μέλλον.

Πλέον βγαίνει με έναν από τους στενούς φίλους του Jordan – κάποιον που νιώθει την ίδια θλίψη μαζί της.

«Επειδή βγαίνω με κάποιον που αγαπούσε πολύ τον Jordan, μπορούμε και οι δύο να τον θυμόμαστε και να τον τιμάμε, γιατί μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα προς αυτόν.»

Η Cady νιώθει πως ο θάνατος του Jordan την βοηθάει να ζει πιο έντονα κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία.

Προσπαθεί να μοιράζεται την ιστορία της με άλλους, ελπίζοντας ότι θα βρουν παρηγοριά στα λόγια της αλλά και ότι η μνήμη του άντρα της δεν θα ξεχαστεί.

 

8898

 

 

Credit: goodhousekeeping.com

πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button