ΔΙΑΦΟΡΑ

Howard Hesseman: Πέθανε ο ηθοποιός σε ηλικία 81 ετών

Ο Howard Hesseman, γνωστός για την συμμετοχή του στο Head of the Class, One Day at a Time και WKRP στο Σινσινάτι, έφυγε από τη ζωή και την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του στο Αμερικανικό PEOPLE την Κυριακή.

Ο Howard Hesseman, γνωστός για την ερμηνεία του Dr. Johnny Fever στο WKRP στο Σινσινάτι, πέθανε σε ηλικία 81 ετών, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. τοπική ώρα στο Λος Άντζελες λόγω επιπλοκών από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση.

«Ήταν ένα ταλέντο και φίλος ζωής, με ευγένεια και γενναιοδωρία. Θα λείψει πολύ και για πάντα σε όλους».

ΣΟΚ στην Κρήτη – Επισκέφτηκαν τα αδέρφια τους και τα βρήκανε… νεκρά

Τα αδέλφια τους νεκρά εντόπισαν ένας άνδρας και μία γυναίκα στην Κρήτη, την Κυριακή, με τις αιτίες των θανάτων και στις δύο περιπτώσεις να οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρει το ekriti χθες το μεσημέρι ένας άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι του 65χρονου αδελφού του και εκεί τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ίδια ημέρα, στο Αφρατί του Δήμου Βιάννου, μία γυναίκα βρήκε νεκρό τον αδελφό της 55 ετών, μέσα στο σπίτι του, σε κατάσταση ακαμψίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άτυχος 55χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button