ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΕΦΥΓΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου – Η ανάρτηση του Ανδρέα ΓεωργίουΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έφυγε από τη ζωή η Έλλη Κυριακίδου – Τον θάνατό της γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Ανδρέας Γεωργίου
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σε Κύπρο και Ελλάδα προκαλεί ο θάνατος της ηθοποιού Έλλης Κυριακίδου σε ηλικία 89 ετών.

H Έλλη Κυριακίδου ήταν μια αξιόλογη ηθοποιός της γενιάς της και την τραγική είδηση γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και στο Facebook ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα η ηθοποιός.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», ανέβασε στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο με την Έλλη Κυριακίδου να βρίσκεται στο νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε, άφησε πίσω της πολλή αγάπη, τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα, Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ».

Ελλη Κυριακίδου – «Γεννημένη θεατρίνα, έδινα μάχες»

Το 2018 η Έλλη Κυριακίδου είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» όπου μίλησε για την καριέρα και τη ζωή της. Μητέρα 4 παιδιών, 8 εγγονιών και 11 δισέγγονων η μεγάλη κυρία του κυπριακού

θεάτρου είχε παραδεχθεί ότι τονα γίνει ηθοποιός δεν ήταν μία εύκολη απόφαση για την ίδια, αφού οι γονείς της δεν μπορούσαν αν δεχτούν ότι ήθελε να γίνει θεατρίνα.

«Έδινα μεγάλες μάχες, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά και στη ζωή μου. Πρώτα πρώτα με τους δικούς μου, αφού ο μπαμπάς μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο θέατρο, ούτε και ο αδερφός μου. Αυτή ήταν η νοοτροπία. Αν δεν είχα την μητέρα μου κοντά μου, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε» είπε ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός.

Μετά από δύο ατυχήματα που είχε τα οποία της δημιούργησαν πρόβλημα στην σπονδυλική της στήλη, η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου είχε πει τότε ότι μένει σε ίδρυμα, ενώ συνέχιζε να έχει ενεργό ρόλο στο θέατρο και στην τηλεόραση. .ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button