ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή στον θάνατο του 45χρονου στην Καβάλα: Τον σκότωσε ο φίλος του που ειδοποίησε την Αστυνομία!

Ο δράστης ομολόγησε ότι αυτός τον πυροβόλησε επειδή διαπληκτίστηκαν για ασήμαντο λόγο

Η απόλυτη ανατροπή επήλθε στην υπόθεση θανάτου ενός 45χρονου άνδρα στις Ελευθερές του δήμου Παγγαίου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε δολοφονηθεί από τον στενό του φίλος ο οποίος υποτίθεται ότι τον βρήκε νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο μέσα στο σπίτι του!

Ο 46χρονος, που πλέον κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, είχε καλέσει ο ίδιος την Αστυνομία αργά το βράδυ του Σαββάτου υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε τον 45χρονο ηλεκτρολόγο και τον βρήκε νεκρό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του θύματος βρήκαν τη σορό στην αυλή του σπιτιού και ο «φίλος» υποστήριξε ότι προσπάθησε να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο ελπίζοντας ότι ζούσε ακόμη.

Όμως, κατά την διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, ομολόγησε ότι αυτός τον πυροβόλησε επειδή διαπληκτίστηκαν για ασήμαντο λόγο και ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ! Στη συνέχεια, μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή που θα δείξει αν είχε παλέψει με τον δολοφόνο του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button