ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τώρα Νεκρός ξαφνικά γνωστός ηθοποιός

O Αμερικανός ηθοποιός και πρώην παίκτης του NFL, Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε (Brad William Henke), o οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Desi Piscatella» από την αμερικανική δραματική σειρά «Orange Is The New Black», πέθανε στον ύπνο του, την Τρίτη 29/11, σε ηλικία 56 ετών.

Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του, αλλά τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Μιλώντας στο TMZ η μάνατζερ του, δήλωσε: «Ο Μπραντ ήταν πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Οι σκέψεις μας είναι στην σύζυγό και την οικογένειά του»

Μεταξύ των τηλεοπτικών σειρών που έκανε γκεστ ήταν: «Silk Stockings», «ER», «Law & Order», «Criminal Minds», «Shameless», «Grimm», «Bones» και «Castle .» κ.α. Κινηματογραφικά, ο Χένκε εμφανίστηκε στις ταινίες: «Split»,  «Pacific Rim», «The Frozen Ground» κ.α.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button