ΔΙΑΦΟΡΑ

Τον βρήκαν: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Όλιβερ στην Αράχωβα, δικαίωση 4 μήνες μετά την άγρια κακοποίησή του

Οι αρχές προχώρησαν σε δίωξη για την υπόθεση κακοποίησης και θανάτου του χάσκι της Αράχωβας, Όλιβερ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για κάποιο νέο πρόσωπο ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άτομο που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι καταγγελίες για συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από την κακοποίηση

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου είχε καταγγείλει τον προηγούμενο μήνα πως “μόλις πήγε το Ανθρωποκτονιών, την επόμενη μέρα ξεκίνησε το παραμύθι της αγέλης” η οποία στην ουσία ισχυρίζεται ότι “έστειλαν το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα για να κλείσει την υπόθεση επειδή πρόκειται για μεγάλο όνομα”.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και την πολύ σημαντική μαρτυρία γυναίκας πως είδε αυτόν τον άντρα να χτυπά με φτυάρι τον Όλιβερ και να καρφώνει μια αξίνα στον πρωκτό του.

Η Μάρθα Πουλτίδου, είχε καταγγείλει ότι διαφορετικά άτομα κατέθεσαν στο ανθρωποκτονιών και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα από γυναίκα που υποστήριξε ότι το άτυχο χάσκι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Αράχωβας.

“Είδε τον Όλιβερ να ζευγαρώνει με ένα από τα δικά του κυνηγόσκυλα. Πήρε ένα φτυάρι και άρχισε να το χτυπάει επανειλημμένως στην πλάτη για να σταματήσει η πράξη και να ξεκολλήσουν τα δύο ζώα. Όταν διαπίστωσε ότι δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, πήρε μία αξίνα και την έβαλε στον πρωκτό του χάσκι“, φέρεται να ανέφερε η καταγγέλλουσα, υποστηρίζοντας ότι έτσι κάνουν οι τσοπάνηδες από την περιοχή που κατάγεται ο δράστης για να ξεκολλήσουν τα ζώα που ζευγαρώνουν.

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι αρχές

Πρόσωπο που κατέθεσε στις αρχές είπε ότι το άτομο που φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε μέχρι θανάτου τον Όλιβερ κατάγεται όντως από την συγκεκριμένη περιοχή που ανέφερε η μάρτυρας. Σύμφωνα με καταγγελίες το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κάνει παράπονα για τον Όλιβερ, λέγοντας στον κηδεμόνα του να τον μαζέψει για να μην ζευγαρώνει με τα δικά του σκυλιά.

“Για εμάς ήταν μια μαρτυρία που θα έπρεπε να εξεταστεί πάρα πολύ σοβαρά. Δεν γίνεται οι αρχές να βρίσκουν τους πάντες και να μην μπορούν να βρουν τον δολοφόνο του Όλιβερ” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Την ίδια ώρα φιλόζωοι καταγγέλλουν ότι όσοι μιλούν για δολοφονία του Όλιβερ, στοχοποιούνται. Όπως λένε υπάρχουν περιστατικά στα οποία αστυνομικοί της περιοχής κάνουν τα στραβά μάτια σε κακοποιήσεις και δολοφονίες ζώων.

Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button