ΔΙΑΦΟΡΑ

Αίμα δυο νεαρών τραγουδιστών στην άσφαλτο – «Κάθε Κυριακή εμείς θα σας περιμένουμε»

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος των δύο μουσικών, Μάκη Θεμιστοκλέους και Μάκη Αλεξάνδρου, 24 και 26 ετών, αντίστοιχα που ξεψύχησαν στην άσφαλτο έπειτα από θανατηφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Οι δύο νεαροί, μετέβαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν μαζί με την 28χρονη οδηγό, ενώ μουσικοί έπαιζαν και στο «Άρωμα πόλης Εναλλακτικό Καφενείο», στη Λεμεσό, με τους αγαπημένους τους συνεργάτες να τους αποχαιρετούν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Σε ανάρτηση του το Καφενείο, αναφέρει, «αγόρια μας, Μάκηδες μας, Μάκη χ2, Λεβέντες μας! Σας χάσαμε και το μαγαζάκι μας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο … Η μοίρα, η τύχη ή απλά η κακιά στιγμή… δεν ξέρουμε πραγματικά.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήσασταν και πάντα θα είστε οι αγαπημένοι μας μουσικοί, αυτοί οι όμορφοι και χαρούμενοι άνθρωποι που όποτε μπαίνατε στο μαγαζί όλα “μύριζαν”διαφορετικά. Είστε κομμάτι μας και πάντα θα είστε, κάθε Κυριακή εμείς θα σας περιμένουμε φιλαράκια μας! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους σας, στις οικογένειες σας και σε όλους σας τους φίλους… κρατάτε όλοι γερά, τα αγόρια μας θα είναι πάντα μαζί μας».

ΣΟΚ στην οικογένειά του – Νεκρός ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσιρινόπουλος

Απεβίωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσιρινόπουλος. Ο εκλιπών διατηρούσε τη γνωστή επιχείρηση με τα στρώματα ύπνου και έπιπλα, είχε νοσήσει με κορονοϊό και νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του, στους γνωστούς και στους φίλους του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Ά κοιμητήριο) Πύργου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button