ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλεια ψημένο τοστ -Σε 2′, χωρίς να κολλήσει στην τοστιέρα

Ένα καλοψημένο τοστ ή σάντουιτς είναι πάντα μια καλή ιδέα. Το απόλυτο comfort food. Το τρώμε στο σπίτι και στο γραφείο, σαν σνακ ή ακόμη και σαν πλήρες γεύμα. Κι αν και μας παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να το φάμε όλο, το να φτιάξουμε το τέλειο σάντουιτς ή τοστ μπορεί να γίνει πιο απαιτητικό από ό,τι πιστεύαμε: να κόψουμε όλα τα υλικά, να τα χωρέσουμε στο ψωμί, να το ψήσουμε έτσι ώστε να μην «ξεχειλίσει» (για να μην αναφερθούμε και στο καθάρισμα από τα λιωμένα και κολλημένα υλικά στη συνέχεια).

Βρήκαμε ένα πανέξυπνο αντικείμενο που μειώνει τον χρόνο αλλά και το «χάος» που προκαλεί ένα ψημένο σάντουιτς. Πρόκειται για τα αντικολλητικά σακουλάκια που ονομάζονται toaster bags.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το σνακ σου μέσα στο σακουλάκι και να το ψήσεις. Έτσι αποφεύγεις την απευθείας «επαφή» του με τον φούρνο ή την τοστιέρα. Οι αγοραστές του πανέξυπνου προϊόντος στο Amazon είναι ενθουσιασμένοι και έχουν ήδη δώσει πολλά reviews με 5 αστέρια. Το κάθε σακουλάκι αντέχει έως και 250 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε φούρνο μικροκυμάτων, στο grill και σε κανονικό φούρνο.

Το ζεστό, ψημένο τοστ ή σάντουιτς είναι έτοιμο σε μόλις δύο λεπτά. Το αποτέλεσμα; Τέλεια υφή και θερμοκρασία. Ακόμη, μπορείς να ψήσεις ή να ζεστάνεις πολλά άλλα σνακ όπως πατάτες, κοτομπουκές, κομμάτια από πίτσα κ.α.

Τα σακουλάκια είναι μάλιστα επαναχρησιμοποιούμενα. Μπορείς να πλύνεις καλά το εσωτερικό τους με ζεστό νερό και σαπούνι και να τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Ένα σετ 4 κομματιών κοστίζει 7 δολάρια (6 ευρώ περίπου).

Πηγη bovary.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button