ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός είναι ο 46χρονος Έλληνας οδηγός που σκοτώθηκε στον Έβρο – Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο

Επέστρεφε από τη δουλεία του όταν είδε απέναντί του το όχημα με τους παράνομους μετανάστες που προηγουμένως είχε εμβολίσει περιπολικό και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας

Βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. Ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα αντίθετα στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετωπική και ο άτυχος Γιώργος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το Audi station wagon που ερχόταν με ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα μετάφερε συνολικά έντεκα άτομα. Δέκα παράνομους μετανάστες και τον αλλοδαπό διακινητή τους.

Συνολικά 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο 46χρονος Γιώργος Τζαννετάκης που έχασε τη ζωή του ήταν οικογενειάρχης, εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Ο οδηγός, ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Ουζουνόπουλου και επέστρεφε από τη δουλειά του, έξω από την πρωτεύουσα του Έβρου είχε την ατυχία να δει το όχημα των διακινητών να πέφτει πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά με τους συγγενείς του να μαθαίνουν τα τραγικά νέα από τους γιατρούς των επειγόντων.

Πως συνέβη το δυστύχημα.

Μοιραίες αποδείχθηκαν οι κινήσεις του αλλοδαπού οδηγού του αυτοκινήτου που μετέφερε 10 παράνομους μετανάστες και προκάλεσε το τροχαίο στην Εγνατία Οδό με τους συνολικά έξι νεκρούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν μέσα στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, εμβόλισε το περιπολικό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα.

Αποτέλεσμα των επικίνδυνων ελιγμών του ήταν το αυτοκίνητο να μπει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ το οδηγούσε ο 46χρονος.

 

Εκφράζονται, μάλιστα, φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς μόνο για δύο από οχτώ τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και ο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίους υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός των τεσσάρων και τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button