ΔΙΑΦΟΡΑ

Η κόρη της Καρολίνας μεγάλωσε: Η πρώτη φωτογραφία της Λυδίας δύο χρόνια μετά τη δολοφονία

Με απασχολεί το τι θα γίνει όταν αντιληφθεί ότι είναι διαφορετική από τους άλλους, λέει ο παππούς της

Την πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα ο παππούς της.

Σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail στην οποία έδωσε και τη φωτογραφία, «η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (σ.σ. την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά οπότε ξεχωρίζει και την προσέχουν, κάτι που την κάνει να είναι χαρούμενη».

«Ο μικρός μου θησαυρός έχει ενταχθεί στην οικογένεια της θετής αδελφής της μητέρας της. Όπως τα ξαδέρφια της φωνάζει τη θεία της “μαμά” και τα ξαδέρφια της την φροντίζουν σαν να είναι αδερφή τους» προσθέτει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Η Λυδία είναι πλέον 2,5 ετών

Ο ίδιος προσθέτει ότι η μικρή Λυδία «είναι 2,5 ετών και δεν έχει καμία αντίληψη για την ιδέα του θανάτου. Κάποτε στο μέλλον θα αναρωτηθεί γιατί είναι διαφορετική από τους μικρούς συγγενείς. Έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και μπουκλωτά μαλλιά. Είναι κάτι που με απασχολεί αλλά θα πρέπει να το χειριστούμε προσεκτικά και να μην βιαστούμε».

«Μια ημέρα ελπίζω να της πω τις ιστορίες για τη μητέρα της. Τα ταξίδια της στην Ευρώπη, τις βουτιές στη θάλασσα, το kickboxing, το κανό με τους προσκόπους και τους μαραθωνίους. Ελπίζω να της δείξω τις φωτογραφίες της μητέρας της από όταν ήταν εκείνη παιδί ώστε να δει την ομοιότητα που έχουν.

Θα της πω ότι για το πώς η μητέρα της κρατούσε περήφανη τη σημαία στις εθνικές εορτές και το πόσο δημοφιλής ήταν ανάμεσα στα παιδιά της γενιάς της» προσθέτει ο παππούς της μικρής Λυδίας μιλώντας για την Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μεταφέροντας εικόνες από τη ζωή του μικρού κοριτσιού, ο παππούς της και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, λέει ότι η Λυδία κάνει περισσότερη παρέα με το μικρότερο από τα τρία παιδιά της θείας της και «περιμένει όσο τίποτα άλλο να μεγαλώσει για να πάει σχολείο μαζί του».

πηγη olatanea.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button