ΔΙΑΦΟΡΑ

Το αμάγαλμα στα σφραγίσματα, «μαυρίζει» την υγεία μας ! ! !

3 Περιπτώσεις: 

1. Μειωμένη ή μεταλλική αίσθηση γεύσης στο στόμα

Η αίσθηση μειωμένης γεύσης στο στόμα μπορεί να αποτελεί ένδειξη έλλειψης ψευδάργυρου, που μειώνει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, προκαλώντας ταυτόχρονα απώλεια της όρεξης. Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικό μέταλλο για την επούλωση των πληγών, καθώς και για πολλές άλλες λειτουργίες του σώματος. Υπάρχει σε πολλά τρόφιμα, όπως στα στρείδια, το μοσχαρίσιο κρέας, το συκώτι, τα θαλασσινά, τα πουλερικά, τα καρύδια και τους σπόρους. Η μεταλλική γεύση στο στόμα, για λόγους που δεν είναι ακόμα γνωστοί, είναι ένδειξη πρώιμης εγκυμοσύνης.

2. Το αμάγαλμα στα σφραγίσματα, «μαυρίζει» την υγεία μας

Τι είναι τα μαύρα σφραγίσματα;
Είναι ένα αμάλγαμα (μείγμα) που αποτελείται από υδράργυρο, άργυρο, χαλκό, κασσίτερο και λίγο ψευδάργυρο.

Τι συμβαίνει κατά την παραμονή των μαύρων σφραγισμάτων στη στοματική  κοιλότητα;
Η παρουσία των 5 παραπάνω διαφορετικών μετάλλων στη σύνθεση του Οδοντιατρικού αμαλγάματος έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία γαλβανικών ρευμάτων (ηλεκτρικό ρεύμα), δηλαδή τη συνεχή διάλυση των παραπάνω μετάλλων τα οποία υπό τη μορφή ιόντων( διαμέσου της στοματικής κοιλότητας), μολύνουν ολόκληρο τον οργανισμό μας. Η δε συνύπαρξη χρυσών δοντιών και εμφράξεων από αμάλγαμα, αυξάνει σε τρομακτικό βαθμό τη διάλυση τους.

Γιατί η συνεχής διάλυση των μαύρων σφραγισμάτων τα καθιστά επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία;
Κάθε μαύρο σφράγισμα απελευθερώνει καθημερινά 10 μικρογραμμάρια υδραργύρου στον οργανισμό μας (3.000.000.000.000.000 άτομα υδραργύρου ημερησίως). Τα άτομα αυτά συγκεντρώνονται κυρίως στον εγκέφαλο, τα νεφρά και το συκώτι προκαλώντας τις παρακάτω βλάβες :

  • Νευρολογικά προβλήματα και παθολογικές διαταραχές του χαρακτήρα (κακή διάθεση χωρίς προφανή αιτία, αϋπνία, κρίση πανικού, σωματική αδυναμία, επιληψία, νοητική σύγχυση, κ.λ.π.).
  • Προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης.
  • Ορμονικά προβλήματα όπως δυσλειτουργία του θυρεοειδή και των επινεφριδίων.
  • Ατροφία του προστάτη και των νεφρών.
  • Προβλήματα του αναπαραγωγικού συστήματος, όπως μειωμένος αριθμός σπερματοζωαρίων και ανικανότητα γονιμοποίησης.
  • Προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως αρθρίτιδα, Parkinson, Alzheimer, λύκο, σκληροδερμία και διαβήτη.
  • Αλλεργικές καταστάσεις όπως, αλλεργικό άσθμα, ψωρίαση, και διάφορες δερματίτιδες.
  • Καρδιαγγειακές καταστάσεις όπως, ταχυκαρδία, αρτηριοσκλήρωση, στηθάγχη, υπέρταση και υπόταση.
  • Χρόνιες ασθένειες των ματιών όπως, αδυναμία διαχωρισμών χρωμάτων, μυωπία, αστιγματισμός, καταρράκτης.
  • Ουλίτιδα, Περιοδοντοπάθεια, Κακοσμία, Μεταλλική γεύση στο στόμα, Λευκοπλακία, (Προκαρκινική κατάσταση του βλενογόνου του στόματος), Αίσθηση ηλεκτρικών εκκενώσεων στο στόμα, αύξηση τερηδονισμού των δοντιών….

3. Τα συμπτώματα της νεφρικής ανεπάρκειας, νόσου συμπτώματα νεφρικής ανεπάρκειας.

Μεταλλική γεύση στο στόμα είναι τα ανήλικα συμπτώματα νεφροπάθειας σχηματίζονται αυξήθηκαν ως απόβλητα στο αίμα προκαλεί κακή αναπνοή. Η μεταλλική γεύση είναι επίσης αισθητή από τον ασθενή της νεφρικής ανεπάρκειας. Το γεγονός αυτό καθιστά επιμέρους μην λάβει τροφή. Αυτό συμπτώματα νεφρικής νόσου σχετίζεται με τα περισσότερα από νεφρικές διαταραχές.

Δευτερεύοντα συμπτώματα της νεφρικής ανεπάρκειας είναι

Ναυτία και έμετος, σχετίζεται επίσης με την κακή αναπνοή και μεταλλική γεύση στο στόμα….

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button