ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε.»: Ραγiζει ο Σαρμπέλ

O Σαρμπέλ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε τόσο στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα όσο και στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον ίδιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Σαρμπέλ εξομολογήθηκε πως «σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Σε μένα ο πατέρας μου αφήνει μόνο ευχάριστα και ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για εκείνον γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε.

Ως τραγουδιστής και μουσικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σαν Έλληνας να βρίσκεται στην Αθήνα και να γνωρίζει στον χώρο γνωστούς τραγουδιστές σαν τον Γιάννη Πάριο.

Ήταν πάρα πολύ περήφανος για μένα. Όταν τον έχασα είπα πως για τον dad κάποια στιγμή θα γυρίσω να κάνω τραγούδια».

Όπως είπε-επίσης- ο Σαρμπέλ:

«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως ‘’ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας’’. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου.

Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν «Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει» και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο».

«Είμαι και μοναχοπαίδι, δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω.

Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος.

Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό», κατέληξε ο Σαρμπέλ στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Πηγή: olagiatingunaika, thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button