ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρό βρέφος μόλις 7 ημερών στη Λάρισα

Την τελευταία του πνοή στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας – όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από τον Τυρνάβο – άφησε χθες ένα κοριτσάκι, βρέφος μόλις 7 ημερών, σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι από συγγενικό του πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή, ενώ παράλληλα είχαν ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ για την αποστολή ασθενοφόρου μονάδας η οποία έφτασε έγκαιρα και παρέλαβε διασωληνωμένο το μωρό.

Το ασθενοφόρο μετέφερε το βρέφος απευθείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με δεδομένο ότι χθες εφημέρευε το ΓΝΛ.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα. Διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους, το οποίο σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τραγωδία στα Λεχαινά – Η 5χρονη Κλαούντια έκοβε λουλούδια όταν την σκότωσε το αυτοκίνητο

Η Κλαούντια ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, γεμάτο ζωή, που ο χάρος το ζήλεψε στα πέντε του χρόνια και του έκοψε το νήμα της ζωής την ώρα που έκοβε παπαρούνες τα ανοιξιάτικα κατακόκκινα λουλούδια που τόσο την εντυπωσίαζαν.

Οι γονείς της μικρής ο Μπλέντι και η Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονταν στην Ελλάδα περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Εργάζονταν σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους. Πολύ γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία της Αρετής όπου διαμένουν και του Κουρτεσίου όπου ζουν οι γονείς της Ντορίνας.

Το μικρό κορίτσι, το αγγελούδι, κάποια στιγμή, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, βρέθηκε στην άκρη των θερμοκηπίων κοντά στο δρόμο, εκεί που υπήρχαν παπαρούνες, το ανοιξιάτικο λουλούδι με το έντονο κόκκινο χρώμα που της άρεσε.

Λίγο μετά τις 14.15 σημειώθηκε το μοιραίο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομοεθνής τους την παρέσυρε και την χτύπησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Όλοι οι εργάτες σοκαρίστηκαν. Έτρεξαν στο σημείο όπου η μικρή κείτονταν ακίνητη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας όπου εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του . Πιθανά αίτια η ρήξη οργάνων.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button