ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόμβa “έσκασε”: Γνωστή αλυσίδα ρούχων κλείνει τα καταστήματα της στην Χώρα

Τίτλοι τέλους για την ισπανική αλυσίδα ένδυσης Sfera στην Ελλάδα. Η εταιρεία βάζει «λουκέτο» στα τρία καταστήματα  της σε Αθήνα σε Θεσσαλονίκη. Μετά από μία πορεία 19 χρόνων στην ελληνική αγορά χρόνων το σήμα που ανήκει στον γιγαντιαίο όμιλο πολυκαταστημάτων El Corte Ingles βάζει λουκέτο  καθώς δεν κατάφερε ποτέ να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά.

Στην Ελλάδα, τα καταστήματα Sfera λειτούργησαν για πρώτη φορά το 2005 με το άνοιγμα των πρώτων μεγάλων εμπορικών κέντρων. Ιδρύθηκε το 2001 ως μία μικρή εταιρεία που θα προσέφερε στην ισπανική αγορά καλής ποιότητας ρούχα σε προσιτές τιμές.

Ο κολοσσός El Corte Inglés την πήρε υπό την σκέπη της και επεκτάθηκε. Η εταιρεία Sfera έγινε ένα παγκόσμιο lifestyle brand, με διεθνή παρουσία ενώ επεκτάθηκε και στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα (ένα στο Athens Mall, ένα στην Ομόνοια) και σε Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα, τα καταστήματα είχαν χαμηλές τιμές «ξεστοκαρίσματος», γεγονός που προμήνυε την εξέλιξη.

Ήδη το κατάστημα στο Mall Athens έκλεισε οριστικά τις πόρτες του, ενώ κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου πρόκειται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Το ισπανικό fashion brand έχει παγκόσμια αναγνωρισμένη εμβέλεια με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης σε 20 χώρες.

πηγή: aftodioikisi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button