ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στην Κεφαλονιά: Γιος του βοσκού των Ιμίων ο 54χρονος που πέθανε ενώ ψάρευε

Ένας 54χρονος επαγγελματίας ψαράς, πέθανε θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γέρο Γόμπου και Λαγκαδάκια Ληξουρίου Κεφαλονιάς το μεσημέρι της Τετάρτης

Γιος του βοσκού των Ιμίων ο άτυχος 54χρονος. Πρόκειται για τον 54χρονο Γιάννη Βεζυρόπουλο, γιο του αείμνηστου βοσκού των Ιμίων, Αντώνη Βεζυρόπουλου. Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr o άτυχος Γιάννης Βεζυρόπουλος, επαγγελματίας δύτης και ψαράς, βρισκόταν με το αλιευτικό του σκάφος στην περιοχή του Γερογόμπου. Μαζί του ήταν και ένας 22χρονος από την Κάλυμνο.

Ο 54χρονος έκανε κατάδυση με τη βοήθεια κομπρεσέρ. Κάποια στιγμή ο 22χρονος είδε το σώμα του δύτη να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα ενημέρωσε τις Λιμενικές αρχές. Μεταφέρθηκε στη στεριά και στη συνέχεια με το ΕΚΑΒ στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Στο σώμα του δεν φέρει τραύματα ή χτυπήματα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και το Λιμεναρχείο της περιοχής διερευνά την υπόθεση ενώ διετάχθη νεκροψία-νεκροτομή. Επίσης αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη.

πηγη ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button