ΔΙΑΦΟΡΑ

«Καλό σου ταξίδι»: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για την Αγγελική Νικολούλη – Το δημόσιο «αντίο»

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Αγγελική Νικολούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στα social mdia. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» ανέβασε ένα Ιnstagram story σε μαύρο φόντο.

Βαρύ πένθος για την αγαπημένη παρουσιάστρια

Στη μέση η φωτογραφία του τερματοφύλακα Γρηγόρη Πλιάτσικα. Ο ίδιος καταγόταν απόν Πύργο Ηλείας, την ιδιαίτερη πατρίδα της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Πανηλειακού, του Παναιγιάλειου, του Αστέρα Αμαλιάδας και αρκετών άλλων ομάδων της Ηλείας, Γρηγόρης Πλιάτσικας έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη. Ήταν 74 χρόνων.

Ο αθλητής «έφυγε» στο σπίτι του στον Πύργο και εντοπίστηκε νεκρός από το γιο του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη ο Γρηγόρης Πλιάτσικας χθες αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά στον αγώνα των Legends με τους Επίλεκτους της Ηλείας και καταχειροκροτήθηκε!

Η εικόνα

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button