ΔΙΑΦΟΡΑ

Είδηση από την Αργεντινή συγκλονίζει τον κόσμο

Η διαμελισμένη σορός ενός εκατομμυριούχου influencer που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων εντοπίστηκε από παιδιά κοντά σε ένα ρέμα στην Αργεντινή, με τις Αρχές τώρα να προσπαθούν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε μερικές μέρες αφότου ο 41χρονος Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα έκανε κάποιες μυστηριώδεις αναρτήσεις στα social media για «μοχθηρούς ανθρώπους» που ανταπέδιδαν την καλοσύνη με μίσος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, το πτώμα του Αγκάμπα που βρέθηκε από τα δύο παιδιά την Κυριακή ήταν γεμάτο σφαίρες. Οι τομές στη διαμελισμένη σορό ήταν πολύ «καθαρές», κάτι που υποδεικνύει ότι μπορεί η «δουλειά» να έγινε από επαγγελματία.

Το τατουάζ με τα τέσσερα γράμματα που διακρινόταν ξεκάθαρα στο χέρι του Αλγκάμπα ήταν το πρώτο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση της σορού, ενώ αργότερα η ανάλυση των αποτυπωμάτων των δαχτύλων επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για τον εκατομμυριούχο.

Η εξέταση της σορού του Algaba, που ήταν γνωστός και με το παρατσούκλι «Lechuga» («Μαρούλι») έδειξε ότι ο άνδρας σκοτώθηκε από τους τρεις πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σώμα του. Οι Αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία του εκατομμυριούχου, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν ταυτοποιήσει κάποιον ύποπτο.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές πότε έγινε ο φόνος, μια γυναίκα είπε στις Αρχές ότι είχε κλείσει ραντεβού μαζί του στις 19 Ιουλίου για να του επιστρέψει τα κλειδιά ενός διαμερίσματός του που νοίκιαζε και εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ποιος ήταν ο «Lechuga»

Ο influencer διέθετε πάνω από 900.000 followers on Instagram, και στον λογαριασμό του επιδείκνυε τη χλιδάτη ζωή του με πολυτελή αυτοκίνητα, τζετ σκι και ξέφρενα πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο μυώδης επιχειρηματίας αυτοχαρακτηριζόταν επενδυτής και ασχολιόταν και με το εμπόριο πολυτελών οχημάτων.

Μέχρι τις Αρχές αυτού του έτους ζούσε προσωρινά στο Μαϊάμι. Μετά από ένα ταξίδι στην Ισπανία, επέστρεψε στην Αργεντινή όπου και παρέμεινε μέχρι τη δολοφόνια του.

Σε κάποια μηνύματα που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα στα social media που έδειχναν ότι είχε απογοητευτεί από τους ανθρώπους. «Είναι απίστευτο το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο μοχθηροί άνθρωποι στον κόσμο, που ενώ εσύ σκέφτεσαι πώς θα τους βοηθήσεις εκείνοι σκέφτονται πώς θα σε καταστρέψουν», έγραφε σε μία από τις αναρτήσεις του.

Σε μήνυμα προς τη μητέρα του έγραφε τα εξής: «Γεια σου μαμά, ήθελα λίγο χρόνο για να καθαρίσει το μυαλό μου, ως συνήθως. Και από εδώ που βρίσκομαι, συνειδητοποιώ δύο πράγματα: ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και ότι τα προβλήματα μας ακολουθούν».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στα social media, ο Αλγκάμπα ήταν αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να πουλάει σάντουιτς σε ηλικία 14 ετών και αργότερα έχτισε την περιουσία του επενδύοντας στα κρυπτονομίσματα και στις μετοχές. Στα 24 χρόνια του, ήταν ήδη ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης αποθήκης γεμάτης με πολυτελή αυτοκίνητα.

Παρά τα όσα υποστήριζε online, ωστόσο, οι εταιρείες που είχε ιδρύσει αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα, με καταγγελίες εις βάρος τους για απάτη, ανεξόφλητα χρέη και ακάλυπτες επιταγές

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button