ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Βαγγέλη – Τον ξεφτίλιζαν κρητικοί συμφοιτητές του!

 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός συμφοιτητή του 20χρονουΒαγγέλη που εξακολουθεί να αγνοείται, ο οποίος μίλησε στο Mega και παραδέχθηκε ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμαεκφοβισμού από άλλους σπουδαστές.

Ο συμφοιτητής του Βαγγέλη, ο Λοΐζος Λοΐζου έκανε λόγο για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν ενοχλούσε με τη συμπεριφορά του κανέναν και σημειώνει χαρακτηριστικά πως “δυστυχώς όταν κάποιος είναι καλός, προσπαθούν οι άλλοι να εκμεταλλευθούν τη καλοσύνη του και να δείξουν τη δύναμή τους”.

Μάλιστα, απαντώντας ο συμφοιτητής του Βαγγέλη αποκαλύπτει ότι ο 20χρονος νεαρός είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του που κατάγονται από την Κρήτη και οι οποίοι όπως σημειώνει τον εξευτέλιζαν.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι οι κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη, του έκαναν καψόνια, τον έβαζαν μέσα σε ντουλάπα ζητώντας από τον Βαγγέλη να κάνει το τζουκμποξ.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button