ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρυφή κάμερα απαθανατίζει νοσοκόμα να ταΐζει παππού – Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολουθεί κάτι φρικιαστικό

Κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει κάτι τόσο σοκαριστικό όταν οι ιθύνοντες ενός οίκου ευγηρίας τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στους περισσότερους χώρους.

Μια κάμερα στο δωμάτιο ενός ηλικιωμένου “έπιασε” έναν υπάλληλο να προσπαθεί να τον πνίξει και όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα, ακόμη κι αν ήταν μαγνητοσκοπημένο ανατρίχιασαν.

Η Νόλεν Χάσλερ, κόρη του 89χρονου, είχε υποψίες ότι κακοποιείται όταν είδε μελανιές στο σώμα του. Ωστόσο δεν είχε στοιχεία για να αποδείξει ότι κακοποιείται μέσα στον οίκο ευγηρίας. Ο 89χρονος Κλάρενς Χάσλερ είναι κατάκοιτος, πάσχει από άνοια και δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

«Είχα υποψίες για ένα συγκεκριμένο υπάλληλο του προσωπικού», είπε η κ. Χάσλερ σε συνέντευξή της στο ABC. «Το σκέφτηκα πολύ για το πως θα μπορούσα να βρω αποδείξεις και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μια κάμερα και να καταγράψω ότι συνέβαινε», εξήγησε.

Η κάμερα κατέγραψε βίαιη συμπεριφορά κατά του πατέρα της σε μόλις δύο ημέρες που ήταν εγκατεστημένη.

Στο βίντεο ο Κόρει Λούκας, ο υπάλληλος που φρόντιζε τον κ. Χάσλερ, φαίνεται να προσπαθεί να τον κάνει να φάει βίαια με ένα κουτάλι, να φταρνίζεται πάνω του, να τρώει το φαγητό του κ. Χάσλερ χρησιμοποιώντας τα μαχαιροπίρουνά του και να προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει πιάνοντάς τον από τα χέρια όταν ο 89χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί.

Επίσης, φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να τον πνίξει κλείνοντας την μύτη και το στόμα του με την πετσέτα που τον σκούπιζε. Η κ. Χάσλερ πήγε αμέσως στην αστυνομία. Και ο Λούκας καταδικάστηκε για επίθεση.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button