ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ιστορία με το τραγικό τέλος για 4 αδέλφια -Βρέθηκαν νεκρά από πυρκαγιά στο σπίτι τους

Νεκρά τέσσερα παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους – Οι γονείς τα είχαν αφήσει μόνα τους

Η Ιστορία με το τραγικό τέλος για 4 αδέλφια – Βρέθηκαν νεκρά από πυρκαγιά στο σπίτι τους Τραγικό τέλος βρήκαν τέσσερα ανήλικα το βράδυ της Τετάρτης στη Ρουμανία, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους, στην Τιμισοάρα.

Η Alexandra ο andrei η antonia και ο andrian όλοι αδέλφια πέθαναν ζωντανοί στο σπίτι τους στην Τιμισοάρα. Ο μικρότερος ήταν μόλις 4 έτών. Κρίμα… Στο κτήριο το οποιό επλήγη απο την φωτιά μένουν άλλα 2 άτομα το οποία επέστησαν ελαφρά δηλητηρίαση απο τον καπνό.

Τις απανθρακωμένες σορούς των τεσσάρων αδελφών, ηλικίας τεσσάρων μηνών ως έξι ετών, εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική. Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ηλικίας 14 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων καταστάσεων (IGSU), οι γονείς τα είχαν αφήσει μόνα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία φαίνεται ότι ξεκίνησε από μια ξυλόσομπα. Οι γείτονες ανέφεραν ότι είχαν καταγγείλει επανειλημμένα  στις τοπικές Αρχές ότι οι γονείς τους παραμελούσαν τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Πυροσβεστικής της Ρουμανίας, οκτώ ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα και 27 ακόμη τραυματίστηκαν σε πυρκαγιές που ξέσπασαν σε οικίες το 2018, ενώ το 2017 ο αριθμός τους είχε φτάσει τους 12. Από το 2010 ως το 2012 τα τραγικά αυτά συμβάντα είχαν κοστίσει τη ζωή σε 152 παιδιά, κάτι που ώθησε τις Aρχές να ξεκινήσουν εκστρατεία για την πρόληψη των πυρκαγιών αυτών..

πηγη alphanews.live

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button