ΘΑΥΜΑΤΑ

Άλλο ένα πρόσφατο θαύμα του Ταξιάρχη!

 

Σας βάζουμε το θαύμα όπως μάς το έγραψε η αναγνώστρια ή Ιωαννα!

Ιωαννα Σερρες

23 Ιουνίου 10:16 π.μ.
Τα παιδια μου ειναι δίδυμα ενα αγορι και ενα κοριτσι τωρα ειναι 15 χρονων..4μηνων οταν ηταν μεταναστευσαμε στην Γερμανία οπου εκει γνωρισα μια Κυρια συζηγο ενος καθηγητή ανταλλασαμε βιβλια μεχρι που μου μιλησε για την Μυτιλήνη και τον Ταξιαρχη μεχρι εκεινη την ημερα δεν τον γνωριζα οταν ακουγα Μυτιλήνη στον νου μου εφερνα τον Αγιο Ραφαηλ..διαβασα λοιπόν το βιβλιο και στο μυαλο μου κρατησα την προσευχη…μολις εγιναν δυο χρονων τα μικρα μου επιστρεψαμε στην Ελλάδα ενα βραδυ μιας Κυριακης τα εβαλα για υπνο την Δευτέρα τα ξημερώματα η μικρη μου εκανε εμετο μεσα στην κουνια δεν φανταστικα κατι την εκανα ντουζακι και την εβαλα παλι για υπνο.
το παράξενο είναι οτι το παιδι μου δεν ξυπνουσε μεχρι που το μεσημέρι το πηγαμε στο νοσοκομείο. .οι ωρεςπερνουσαν και κανεις απο τους γιατρους δεν ειχε να μας πει κατι ..ειλικρινά εκλαιγα και τραβουσα τα μαλλια μου μεχρι που εβγαζα τουφες..και απο την Κυριακή το βραδυ φτασαμε Τετάρτη χωρις κανενα νεο εστω το παραμικρό ουτε οι γιατροί ηξεραν τι να μας πουν μονο οτι την Πέμπτη θα μας πηγαιναν σε νοσοκομείο τις Θεσσαλονίκης.
1766
.τα ξημερώματα τις Πέμπτης θυμήθηκα την προσευχη του Ταξιαρχη εεκλαιγα και την ελεγα πανω απ το μωρο μου..ειλικρινά μεσα σε μιση ωρα ανοιξε τα ματια του επιτελους και το μονο που ελεγε ηταν μαμα που ειμαι? Πειναω…
ηρθαν μες την νυχτα ολοι οι γιατροι την αλλη μερα πηραμε εξητηριο χωρις ποτε να μαθω τι ειχε το παιδι μου..αξιωθηκα μετα απο πεντε χρονια και  πηγαμε να προσκυνησουμε την χαρη του..απο τοτε η μικρη οπου κ να παμε την εικόνα του Ταξιαρχη την παίρνει μαζι της.μακαρι να μας αξιωσει να ξανα παμε….Ευχαριστώ. Ιωάννα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button