ΔΙΑΦΟΡΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πίστη της στον Θεό

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark στο OPEN και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Το μοντέλο μίλησε για την σχέση της με τον Θεό και για την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε πως όταν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθος, ζητάει συγγνώμη, ενώ ανέφερε πως ζητάει συγχώρεση και από τον Θεό κάθε μέρα. Όπως είπε:

“Ζητάω συγγνώμη κάθε μέρα από τον Θεό. Αλήθεια. Κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου και ζητάω από τον Θεό να με συγχωρέσει, γιατί κάθε μέρα αμαρτάνω. Μπορεί να μην μου φαίνεται και κανείς δεν το πιστεύει. Άμα ανοίξεις την τσάντα μου αυτή τη στιγμή, θα βρεις την “Παράκληση”. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι πραγματικά πολύ κοντά στην εκκλησία και πολύ κοντά στα θεία. Κάθε μέρα, θεωρώ, που εμείς νομίζουμε ότι δεν έχουμε κάνει κάτι, σίγουρα κάτι έχουμε κάνει. Και κάθε βράδυ ζητάω να με συγχωράει ο Θεός”.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι συνέβη στο “My Style Rocks”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε, επίσης, για την εμπειρία της στο “My Style Rocks”, όπου έμεινε για δύο βδομάδες.

“Με τα κορίτσια στο “My Style Rocks” ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποίο τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν! Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε “εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφετε το πρόγραμμα μας”.

Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς. Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες, ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω”, είπε και πρόσθεσε:

“Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα”.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button