ΔΙΑΦΟΡΑ

37χρονος πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM – Όταν είδε το λογαριασμό του έπαθε κρίση πανικού

37χρονος πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM – Όταν είδε το λογαριασμό του έπαθε κρίση πανικού

Μια έκπληξη περίμενε έναν 37χρονο άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε σε ένα ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Ωστόσο, αντί γι΄ αυτό βρήκε στον λογαριασμό του 8,2 εκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με τη New York Post, ο Charles Calvin, εθελοντής πυροσβέστης, ανέφερε ότι ανακάλυψε την έκπληξη των 8,2 εκατ. δολαρίων όταν πήγε στο ATM την περασμένη Παρασκευή για να κάνει ανάληψη μετρητών.

Σοκαρισμένος, ο Calvin έβαλε ξανά την κάρτα του και είδε το ίδιο ποσό. «Έβαλα την κάρτα μου ξανά και ξανά. Ήμουν “τι συμβαίνει;”» είπε. Όταν τηλεφώνησε στην τράπεζα τη Δευτέρα, του είπαν ότι τα εκατομμύρια δεν ήταν πλέον στον λογαριασμό του, υπήρχε όμως το επίδομα των 1.700 δολαρίων.

«Είναι λίγο άσχημο» είπε. «Από εκατομμυριούχος που γίνεσαι σε δευτερόλεπτα, ξανά ταπί».

Ο Calvin αναρωτιέται αν το σύντομο δώρο ήταν λάθος της τράπεζας ή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. «Σε κάνει να αναλογίζεσαι τι συμβαίνει» είπε. «Αν είναι λάθος υπαλλήλου ή όχι, σε κάθε περίπτωση πρέπει να το εξετάσουν προσεκτικά».

πηγη viralgreece.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button