ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόφαση ΣΟΚ για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον από τον πονεμένο πατέρα…

 

Η Bobbi Kristina, η μοναχοκόρη της αδικοχαμένης ντίβας Γουίτνεϊ Χιούστον, αναμένεται να…
μεταφερθεί στο σπίτι της προκειμένου να πεθάνει γαλήνια, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ξένων μέσων.
Η Bobbi Kristina παλεύει για τη ζωή της σε νοσοκομείο από τον περασμένο Ιανουάριο οπότε και βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του διαμερίσματός της.

Ο πατέρας της, ο μουσικός Bobby Brown και άλλα μέλη της οικογένειας, βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της ωστόσο η κατάσταση μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη.
Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Radar Online, η οικογένεια της 22χρονης σκοπεύει να τη μεταφέρει από τη κλινική αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται στο σπίτι όπου έζησε μαζί με τη μητέρα της προκειμένου να «πεθάνει γαλήνια».

Η απόφαση αυτή ωστόσο, βρίσκει αντίθετο τον πατέρα της, ο οποίος θέλει η κόρη του να δίνει τη μάχη της, παρά το γεγονός ότι κρατείται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Όπως σημειώνει η Mirror, ο Bobby Brown αρνείται να αποσυνδέσει τη μηχανική υποστήριξη με την ελπίδα ότι η κόρη του θα ξεπεράσει το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Μέλη της οικογένειας σημειώνουν πάντως ότι ο «Bobby δεν θα δώσει ποτέ το πράσινο φως να αποσυνδεθεί το μηχάνημα».

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button