ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Η εξομολόγηση 7χρονης σε γιατρό, φώτισε το βιασμό της – Στη φυλακή η μάνα, η θεία και ο παππούς της!

 

Με απόφαση που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου απορρίφθηκε η αίτηση των τριών εμπλεκόμενων συγγενών στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης κοριτσιού ηλικίας 7 ετών…

για την αναστολή των πολυετών ποινών καθείρξεως που τους επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Tο δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 35 ετών στην μητέρα και 25 ετών στον παππού και στη θεία. Αθώα κρίθηκε η γιαγιά. Η μητέρα φέρεται να πήρε την ανήλικη κόρη της από την οικία του μηνυτή-πρώην συζύγου της και την πήγε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν και η δεύτερη κατηγορουμένη, αδελφή της. Αυτό έγινε πριν την εορτή του Πάσχα 2003 σε μη ακριβώς προσδιορισμένη ημερομηνία.

Εκεί, όπως καταγγέλλεται, η πρώτη κατηγορουμένη, και ενώ η δεύτερη κρατούσε σφιχτά τα χέρια της ανήλικης, την ακινητοποίησε, έπεσε πάνω στην ανήλικη και έβαλε το χέρι της μέσα στο αιδοίο της, προκαλώντας της πόνο και αιμορραγία. Μετά το περιστατικό αυτό η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στη μητέρα της.

Παιδοχειρουργός, εξέτασε στο Νοσοκομείο την φερόμενη ως παθούσα όταν αυτή παραπονείτο για περιπρωκτικό άλγος.

Την ρώτησε, ενώ ήταν μόνοι τους, γιατί πονάει και η μικρή του αποκάλυψε τα πάντα.

Κατάθεσε ότι, όπως του είπε η ανήλικη, αυτό το γεγονός είχε συμβεί δύο φορές. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι οι καταθέσεις της ανήλικης ήταν αποτέλεσμα επηρεασμού από τον πατέρα και τους γονείς του με τους οποίους υπάρχει μεγάλη ένταση λόγω του χωρισμού.

πηγη http://tilegrafima.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button