ΔΙΑΦΟΡΑ

Μοναδικό! Ζευγάρι εγκαταλείπει την ζωή της πόλης, φτιάχνει ένα σπίτι σε ρόδες και…παίρνει τους δρόμους! (PHOTOS)

Πριν 2 χρόνια η Jenna και ο Guillaume, πήραν μία απόφαση ζωής, που τους άλλαξε την κοσμοθεωρία και κάθε προοπτική τόσο για την σχέση τους, όσο και για τους ίδιους.

Γεμάτοι με χρέη και άγχος από την ζωή στην πόλη το νεαρό ζευγάρι είχε φτάσει σε τέλμα για το αν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Συγκεκριμένα η Jenna ήθελε να γράφει, ενώ ο Guillaume λάτρευε την φωτογραφία.

 

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να χτίσουν ένα μικρό σπιτάκι, να ταξιδέψουν σε όλη την Β.Αμερική για ένα χρόνο και να φτιάξουν ένα δημοσιογραφικό portfolio για τους εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Ο νεαρός θα φωτογράφιζε και εκείνη θα έγραφε σχετικά!

Δείτε στο athensmagazine.gr την ιστορία τους, όπως την αφηγείται η Jenna…

Πριν δύο χρόνια ήμασταν πηγμένοι με υψηλά ενοίκια, πολλά υπάρχοντα, δάνειο για το κολλέγιο και λίγες προοπτικές καριέρας.

Είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα ήμουν ποτέ ικανή να εκπληρώσω το πάθος μου για συγγραφή…όμως στην συνέχεια αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε τα μικροσκοπικά σπίτια!

Αποφασίσαμε να βάλουμε κάτω ένα σχέδιο: 1) Να χτίσουμε ένα τέτοιο σπιτάκι, 2) Να ταξιδέψουμε στην Β.Αμερική για ένα χρόνο και 3) Να φτιάξουμε ένα ταξιδιωτικό/δημοσιογραφικό portfolio

Ξεκινήσαμε το μικρό σπίτι με μηδενική κατασκευαστική εμπειρία και “μάθαμε φτιάχνοντας” ουσιαστικά!

Αυτό που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει είναι πως δεν φτιάχναμε απλά ένα σπίτι, αλλά δοκιμάζαμε τους εαυτούς μας, για να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια “σπίτι”!

Μετά από πολλά λάθη, μαθήματα ζωής και ανώμαλες “προσγειώσεις”, ξεκινήσαμε στο δρόμο με το μοναδικό μας τροχόσπιτο!

 

Μετά από 6 μήνες και 10,000 μίλια, η κατάσταση μας θυμίζει περιπέτεια

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button