ΔΙΑΦΟΡΑ

Η νεκρoψία «μίλησε»: Έτσι πέθανε τελικά η Μαίρη Χρονοπούλου – «Λύνει» το θρίλερ με το νυχτικό η οικιακή βοηθός

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11.00, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο “αντίο” στη σπουδαία ηθοποιό. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το νυχτικό που φορούσε η ηθοποιός την ημέρα της πτώσης, το οποίο κι έχει εξαφανιστεί, καθώς και για το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε έρευνες κι έκανε αυτοψία στο σπίτι της.

Η οικιακή βοηθός που τη βρήκε πεσμένη απαντά για το τι συνέβη με το νυχτικό

Η οικιακή βοηθός – η οποία ήταν κι εκείνη που εντόπισε νεκρή την σπουδαία ηθοποιό στο σπίτι της στην Καλλιτεχνούπολη – μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του τηλεοπτικού σταθμού “Star” για να ξεκαθαρίσει από πλευράς της ποιες ήταν οι κινήσεις της με το νυχτικό.

«Είχε κάνει πιπί. Έκοψα με το μαχαίρι πίσω και το έβγαλα λίγο γιατί ήταν βρεγμένο και το σκέπασα με το πάπλωμα. Ήταν κρύο. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήρθε μια κυρία και ένας κύριος και αυτοί το έβγαλαν το υπόλοιπο νυχτικό. Εγώ δεν το είχα βγάλει τελείως. Από όλα είχα βγάλει εκεί που έπρεπε και το σκέπασα», ανέφερε αρχικά για το νυχτικό που όπως έχουν αναφέρει έχει εξαφανιστεί.

«Μετά δεν ήρθε κανείς (στο σπίτι). Δυο ημέρες μετά μάζεψα το νυχτικό και την καρέκλα όπως ήταν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σχετικά με την καθημερινότητα της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι και τις πτώσεις που είχε, ανέφερε πως «ήταν ένας κύριος που ερχόταν, ο κύριος Θωμάς. Πολλές φορές, την έχω σηκώσει εγώ. Έπεφτε στην καρέκλα, την κουζίνα, το τζάκι κοντά, πολλές φορές», πληροφορίες που επιβεβαίωσε και ο Θωμάς Χούντας που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής.

Η νεκροψία της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αίτια θανάτου αποδίδεται η «ενδοκρανιαία αιμορραγία τραυματικής αιτιολογίας υπό εργαστηριακή διεύρυνση», όπως διαπιστώθηκε και στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου μεταφέρθηκε (01/10) από το σπίτι της, όταν εντοπίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Προηγήθηκε η παρέμβαση της Εισαγγελίας προς διεύρυνση της αιτίας τραυματισμού που προκάλεσε και το θάνατο της ηθοποιού Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός ηταν μόνη στο διαμέρισμά της, καθώς η Γεωργιανή οικιακή βοηθός είχε ρεπό, και όταν επέστρεψε εντόπισε την Μαίρη Χρονοπούλου βαρύτατα τραυματισμένη, πεσμένη στο χαλί, ενω φορούσε το νυχτικό της, το οποίο είχε εμφανή αιματηρά εντυπωματα.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στον “Ευαγγελισμό”, προχώρησαν σε εισαγωγή και νοσηλεία της. Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (06/10) στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παρέμενε σε νοσηλεία.

Ο Νομικός συμπαραστάτης και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου προτίθεται να υποβάλει αίτημα διενέργειας αυτοψίας παρουσίας Εγκληματολόγου ορισμένου ως πραγματογνώμονα για το οποίο θα αποφανθεί ο Εισαγγελέας με γνωμοδότηση.

Όπως επισημαίνεται απο αστυνομικές πηγές και ιατροδικαστές, η διεύρυνση αφορά τον προσδιορισμό των αιτίων που προκάλεσαν τον τραυματισμό της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Είμαστε ανήσυχοι ότι ίσως κάτι συνέβη…», τόνισε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, προσθέτοντας πως «καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο».

Ο καλός της φίλος, Θωμάς Χούντας, μίλησε σχετικά με το πώς θα έπρεπε να γίνει ο αποχαιρετισμός από τους φίλους της.

Αρχικά, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κανείς δεν ήθελε να φορέσει μαύρα, καθώς, όπως είχε πει, «θα τους καταραστεί από εκεί που θα είναι».

«Η Μαίρη ήθελε να μείνει στο σπίτι με το φέρετρο επτά ημέρες με ξηρό πάγο. Αυτό δε θα συμβεί, βεβαίως, γιατί έτσι κι αλλιώς οι επτά μέρες έχουν παρέλθει, που είναι ήδη στο ψυγείο του νοσοκομείου. Οπότε θα την έχουμε λίγες ώρες κοντά μας, θα την θέλαμε περισσότερες. Πίστευε σε κάποια δικά της συμβάντα με το σύμπαν, ότι η μία μέρα σημαίνει αυτό, η δεύτερη αυτή, η έβδομη αυτό, οπότε δεν ήθελε να καεί πριν την έβδομη μέρα», αποκάλυψε αρχικά.

Ενώ αποκάλυψε για την τελετή: «11 η ώρα θα έρθει στο σπίτι. Όταν έλεγε ένα μεγάλο πάρτι, ουσιαστικά το εννοούσε όπως το γνωρίζουμε. Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί κανείς δεν έχει τη διάθεση και την όρεξη να χορέψει, ούτε για αστείο. Η λέξη είναι εντός εισαγωγικών. Ήθελε να είναι στο φέρετρό της χωρίς λουλούδια και να μας βλέπει από ψηλά με ένα ποτήρι κρασί. Ίσως βάλουμε σε χαμηλό ήχο κάποια τραγούδια δικά της μόνο, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κατανυκτικό όλο αυτό».

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button