ΔΙΑΦΟΡΑ

«Περιμένουμε το θαύμα…»: Οι προσευχές όλων μας στο Δημήτρη Κόκοτα

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει σε καταστολή, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη, με τη σύζυγό του να μιλά για την κατάστασή του.

Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» για όλα τα τελευταία νέα σε σχέση με την υγεία του τραγουδιστή.

Τα λόγια της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα, ώστε όλα αυτά να τελειώσουν πιο γρήγορα».

Κρίσιμες είναι οι στιγμές, που περνά ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή, που υπέστη, παραμένοντας διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (28/3), ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, βρισκόταν στις πρόβες για το J2US στο οποίο εμφανίζεται, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέστη την ανακοπή.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

Σήμερα η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα στην Κοινωνία Ώρα Mega και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό που χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση και θα βγει σε λίγες ώρες ιατρικό ανακοινωθέν.

«Κύριε Χασαπόπουλε να σας πω ότι είναι κρίμα τα νέα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button