ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Ζουγανέλης: “Βαγγέλη σου ζήτω συγνώμη για οτι δεν έκανα για σενα..”

 

Πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Ζουγανέλης σε “απολογητικό” ύφος ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook…. ένα κείμενο για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη…

«Βαγγέλη σου ζήτω συγνώμη για οτι δεν έκανα για σενα. Συγνώμη που έμεινα αδιάφορος απέναντι στο ανύπαρκτο κράτος που είναι ο ηθικός αυτουργός της αδικοχαμένης ζωής σου. Συγχώρεσε με γιατί αφού έχω υποστεί τα ίδια λόγω των αναπήρων γονέων μου βουβάθηκα. Σιώπησα γιατί εγω είχα το χιούμορ και τον κοινωνικό ρατσισμό τον αντιμετώπισα με (( ανωτερότητα )). 

Είχα καταλάβει οτι η βία αντιμετωπίζεται με βία. Έπεσα στη παγίδα να το δω προσωποπαγώς. Δεν έκανα τιποτα για το έλλειμμα παιδείας. Πιστεύω μονο στην εκφρασμένη υποστήριξη της διαφορετικότητας. Σου υπόσχομαι στη μνήμη σου κυρίως οτι θα κάνω απο δω και πέρα τα αδύνατα δυνατά για να αποτραπούν όλοι οι ψευτόμαγκες της γαμημένης βίαια κοινωνίας μας. 

Οι τσαμπουκάδες τις καθημερηνωτητας να απομονωθούν. Να ισιώσει το συνεχώς αποκαλούμενο καλό Σύνταγμα μας που υπερασπίζει τους λίγους και τους ισχυρούς. Να αλλάξουμε επιτέλους. Να εκπολιτιστουμε. Και προσοχη Μη κλάψει κανεις απο υπουργεία η αλλά θεσμικά ανόργανα με κροκοδείλια δάκρυα. Τωρα αμέσως ενέργειες όχι λόγια λόγια λόγια ψέμματα ψέμματα ψέμματα δεν αντέχει άλλο το φως εγκλωβισμένο για να κυριαρχούν οι σκοταδιστές οι απαίδευτοι οι βολεμένοι οι ατομιστές Στους Βαγγεληδες της καθημερινότητας μας λέω. Μη το βουλώνετε άλλο. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας τη διαφορετικότητα σας τη μοναδικότητα σας την Ελευθερια να ζούμε όλοι μαζι αρμονικά. 

Ξεκολλήστε ο φόβος σκοτώνει».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button