ΘΑΥΜΑΤΑ

Έκτακτη είδηση από την Ιταλία συγκλονίζει τον κόσμο

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία της 21χρονης Σελιν Φράι Ματζόλ από τον 28χρονο Τούρκο πρώην σύντροφό της, Ομέρ Τσιν, ο οποίος την κατακρεούργησε με ένα χασαπομάχαιρο.

Σύμφωνα με την La Repubblica η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει τον 28χρονο πριν από δύο εβδομάδες ωστόσο πείστηκε να τον συναντήσει για μια – και όπως αποδείχθηκε – μοιραία φορά το Σάββατο.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας ότι δεν είχε δώσει σημαίε ζωής και δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα της και έφτασαν στο σπίτι που έμενε ο Τσιμ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν σημάδια από αίμα στο χερούλι της πόρτας και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Όταν μπήκαν, δε, στο διαμέρισμα είδαν νεκρή την άτυχη 21χρονη Ιταλίδα.

Στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Η Σελίν είχε σχέση με τον Ομέρ για τέσσερις μήνες. Η κοπέλα εργαζόταν ως ταμίας στην τοπική ένωση αγροτών ενώ ο 28χρονος Τούρκος αρχικά εργαζόταν ως χασάπης και στη συνέχεια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχείο. Στο χωριό που ζούσε, γράφει η La Repubblica, τον περιγράφουν ως καλό παιδί αλλά πιθανότατα και η Σελίν έπεσε θύμα αυτού του προσωπείου.

Η 21χρονη Celine που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας ήταν βίαιος. Το φερόμενο όπλο της δολοφονίας βρέθηκε επίσης, όχι μακριά από το θύμα. Πρόκειται για ένα μαχαίρι.

Ο πρώην σύντροφος του 21χρονου θύματος δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο και η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Ο Τούρκος πρώην σύντροφος της 21χρονης συνελήφθη αργά το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του φυγά και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», είπε στο Ansa ο δήμαρχος του Σιλάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας, προσωπικά δεν θυμάμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου να γνωρίζω για έναν φόνο εδώ στην περιοχή μας».

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button