ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός γνωστός συμβολαιογράφος – Πήδηξε στο κενό με μια εικόνα της Παναγίας

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα στις 8 περίπου το βράδυ γνωστός συμβολαιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος, πήρε αγκαλιά μία εικόνα της Παναγίας και πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της 4όροφης πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην οδό Τσοποτού στον Αναυρο με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του και κλήθηκε και η σήμανση η οποία ανέλαβε να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Νεκρός κορυφαίος Έλληνας οφθαλμίατρος με μεγάλη καριέρα στην Μπολόνια

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «Πανάκεια» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρό

τους Δρ. Πλατή Αναστάσιο, για την απώλεια του Νικολάου Πλατή, αδερφού του που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γιατρός-οφθαλμίατρος στην Μπολόνια διατηρώντας σε όλη τη διάρκεια της ζωής του στενούς δεσμούς με τη γενέτειρά του, Αρχάγγελο Ρόδου.

Με πληροφορίες από την «Ροδιακή»

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button