ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη θλίψη: Ξεψύχησε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιώρκας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών o Κύπριος Γιώργος Γιώρκας – Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του νεαρού τραγουδιστή – Έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του 29χρονου τραγουδιστή Γιώργου Γιώρκα, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από φίλους και συγγενείς του 29χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι μέσω αναρτήσεων τους εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Γιώρκας έγινε ευρέως γνωστός στο κυπριακό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο μουσικό σόου «DanSing For You».

Η κηδεία θα πραγματοποιήθηκε  στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κάτω Πολεμίδια. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές για την κοινωνική φροντίδα των ασθενών του Γερμανικού Ογκολογικού.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button